Commentaren: 7
 • #7

  Bram en Muriel (vrijdag, 20 december 2019 17:46)

  Afgelopen week heeft Ron samen met Mark onze slaapkamer(5x5 m) en overloop van plafond tot vloer onder handen genomen. Gewit,behangen,pvc vloer gelegd en mooie nieuwe gordijnen opgehangen. Echt een fantastisch resultaat,wat een mooie kamer is het geworden! Topwerk en het was nog gezellig ook.Bij een volgende grote klus zullen wij zeker weer een beroep op je doen. Bedankt ,met vriendelijke groeten Bram en Muriel

 • #6

  Kinderopvang de Berenstad (woensdag, 03 juli 2019 17:44)

  Geweldig bedrijf. Vriendelijke medewerkers, kwaliteit en klantvriendelijk.
  Dank jullie wel voor alle hulp en zonwering. Het werkt perfect!!

 • #5

  fam van Geffen (vrijdag, 14 april 2017 12:24)

  Best Ron,

  Wij zijn dagelijks blij hoe onze huiskamer er na jouw noeste arbeid er uit ziet. Glasvezel behang i.s.m. jou gekozen was ook beste keus.

  Veel dank nog voor de acties nadat plafond niet helemaal 'glad' was maar daar kon jij niks aan doen.

  Wij hopen je nog te mogen inhuren om de behang/schilderwerk te doen op de later geplaatste wandjes bij de keuken....ik bel je :-)

 • #4

  Matthijs (dinsdag, 22 juli 2014 20:24)

  Ron heeft geduldig geholpen om te zoeken naar het beste resultaat voor een uitvalscherm. In combinatie met een geweldige aanbieding van Luxaflex hebben wij nu een automatisch knikarmscherm van een betrouwbaar merk. En de service voor afstelling is ook geweldig.

 • #3

  Klaas en Janny (woensdag, 06 november 2013 06:05)

  Ron je hebt onze zonnescherm weer netjes gerepareerd met een nieuwe motor, daar kunnen wij weer jaren plezier van hebben. Wij zijn erg tevreden . Als er iets vervangen moet worden dan zullen wij aan jou denken.
  Groetjes

 • #2

  Marcel en Saskia (dinsdag, 10 september 2013 13:50)

  Ron heeft bij ons thuis een rolluik geleverd en gemonteerd. En heel netjes gedaan.
  De raambekleding aan de voorzijde en acthterzijde van het huis gedaan. En we zijn er heel tevreden over. Je merkt dat Ron jarenlange ervaring heeft in deze branche. Dat vindt je ook terug in zijn advies.
  We zijn super tevreden. We zullen Ron dan ook bij iedereen aanraden, die iets nodig heeft op gebied van de woninginrichting.

 • #1

  Cees den Breejen (zaterdag, 06 juli 2013 11:51)

  Ron een leuke site.
  Groten,
  Cees